Rady pro lamy
+4
nicolinka
Antidote
admin
Erich von D.
8 posters
Strana 1 z 4
Strana 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Rady pro lamy
Něco nevíte?Nebojte se zeptat,někdo vám poradí... :study:
Erich von D.- Bojovník
- Poèet pøíspìvkù : 284
Re: Rady pro lamy
já nevím jak to mám udělat aby mohl postovat každej co se tu regne a ne jen admini :lol: poradíš ?
Re:
Neporadím,neb to já jsem tu za lamu!
Erich von D.- Bojovník
FLEET SAVE
první a zásadní rada
nejlepší obrana proti zničení letky je Fleet Save ( ve zkratce FS )
je to jakýsi způsob zálohování letky - aby ji nikdo po dobu vaší nepřítomnosti na ogame nemohl sestřelit
kdž víte že nějakou dobu budete neaktivní na ogame (spánek , práce atd.... ) tak vyberete v LETKA všechny lodě , dáte POKRAČOVAT ... dále vyberete jednu ze svých kolonií jako cíl letu, a rychlost letu ( je zezačátku vždy nastavena na 100% ) snížíte na 10% , v tu chvíli se vám o kousek níže zobrazí jak dlouho potrvá let jedním směrem , dáte POKRAČOVAT ... dále nastavíte let jako ROZMÍSTĚNÍ a můžete naložit i suroviny o které nechcete přijít v případě útoku nepřítele , dáte POKRAČOVAT a už to letí.....
je ale nutné aby jste se na ogame přihlásili dřív než letka jako rozmístění dorazí na cíl svého letu protože v tom případě přistane na daných souřadnicích a zůstane na nich .... když se přihlásíte dřív než tam letka dorazí, dáte LETKA a u toho rozmístění dáte ODVOLAT , v tu chvíli se lodě otočí a letí stejnou rychlostí z5 odkud vyletěly ....
... tímto způsobem sice utratíte nějaké deuterium , ale vaše letky se surovinama budou takřka v bezpečí
nejlepší obrana proti zničení letky je Fleet Save ( ve zkratce FS )
je to jakýsi způsob zálohování letky - aby ji nikdo po dobu vaší nepřítomnosti na ogame nemohl sestřelit
kdž víte že nějakou dobu budete neaktivní na ogame (spánek , práce atd.... ) tak vyberete v LETKA všechny lodě , dáte POKRAČOVAT ... dále vyberete jednu ze svých kolonií jako cíl letu, a rychlost letu ( je zezačátku vždy nastavena na 100% ) snížíte na 10% , v tu chvíli se vám o kousek níže zobrazí jak dlouho potrvá let jedním směrem , dáte POKRAČOVAT ... dále nastavíte let jako ROZMÍSTĚNÍ a můžete naložit i suroviny o které nechcete přijít v případě útoku nepřítele , dáte POKRAČOVAT a už to letí.....
je ale nutné aby jste se na ogame přihlásili dřív než letka jako rozmístění dorazí na cíl svého letu protože v tom případě přistane na daných souřadnicích a zůstane na nich .... když se přihlásíte dřív než tam letka dorazí, dáte LETKA a u toho rozmístění dáte ODVOLAT , v tu chvíli se lodě otočí a letí stejnou rychlostí z5 odkud vyletěly ....
... tímto způsobem sice utratíte nějaké deuterium , ale vaše letky se surovinama budou takřka v bezpečí
Dotaz
Kde najdu,který hráč,kde má planety?
Erich von D.- Bojovník
re dotaz
to nejde jen tak zjistit .... v HLEDAT můžeš podle nicku hráče zjistit polohu jeho domovské planety a z vlastní skušenosti vím že většina hráčů má několik svých koloníí v blízkosti své domovské planety ( i já ) takže můžeš maximálně najít domovskou a pak kolem ní brouzdat a hledat ....
musím taky dodat že každý přesun ze systému do systému ( v GALAXIE ) stojí 10 deuteria ale to je podle mně postradatelná částka
musím taky dodat že každý přesun ze systému do systému ( v GALAXIE ) stojí 10 deuteria ale to je podle mně postradatelná částka
Dotaz
Včera se mi stalo,že se mi vrátila letka z vedlejší galaxie,
a tu chvíli se mi "vypařilo" cca 24 000 deutíků.
Je to OK?
a tu chvíli se mi "vypařilo" cca 24 000 deutíků.
Je to OK?
Erich von D.- Bojovník
počkej , ty sis poslal transport a ve chvíli když ti to doletělo tak si přišel o 24 000 deuteria ?
Re:
Ne,zase taková lama nejsem
To byl návrat z loupeže.
To byl návrat z loupeže.
Erich von D.- Bojovník
Re:
Přesně tak.Čuměl jsem na to,jako křeček na vysavač...
Erich von D.- Bojovník
a nedal jsi třeba něco stavět nebo zkoumat nějakej výzkum ?? to se mi nějak nezdá , když se ti vrátí letka z utoku tak ti nikdy nemůžou surky ubýt .. jedině přibýt ... i nicolinka nad tím kroutí hlavičkou :suspect:
Re:
Právě,že ne.
Tak daleko nejsem,aby mě nějaká stavba stála tolik deutíků.
Tak daleko nejsem,aby mě nějaká stavba stála tolik deutíků.
Erich von D.- Bojovník
jo počkej a tobě to zebralo deu hned jak si to vyslal že ? už vím co se stalo , jde o to že tys to posal hdně daleko a tolik prostě stáa cesta tam a z5 ...
něco ti musím vysvětlit , na vesmíru 9 je 9galaxií , každá galaxie má 999systémů a v každém systému je 15 planet .... hledej cíle jen v okolních systémech a ne galaxiích - galaxie jsou moc daleko , cesta tam trvá moc dlouho a stojí hodně deutíků jak ty říkáš .... mám pravdu ? poslal si to daleko ?
něco ti musím vysvětlit , na vesmíru 9 je 9galaxií , každá galaxie má 999systémů a v každém systému je 15 planet .... hledej cíle jen v okolních systémech a ne galaxiích - galaxie jsou moc daleko , cesta tam trvá moc dlouho a stojí hodně deutíků jak ty říkáš .... mám pravdu ? poslal si to daleko ?
Re:
Ne.Při návratu z loupeže.
Náhodou to byl okamžik,
kdy jsem to sledoval.
Dal jsem aktualizovat,
a cvak!Deuterko na nule.
První,na co jsem šel,
jestli mě v ten okamžik,
někdo nevybrabčil.
A nic.
Náhodou to byl okamžik,
kdy jsem to sledoval.
Dal jsem aktualizovat,
a cvak!Deuterko na nule.
První,na co jsem šel,
jestli mě v ten okamžik,
někdo nevybrabčil.
A nic.
Erich von D.- Bojovník
to je fakticky divné , s nicolinkou na sebe koukáme a nevím co ti k tomu mám říct - fakt si to nedokážu vysvětlit ale věřím že vysvětlení to mít bude - takovéhle chyby by se stát asi neměly - nebo spíš nemohly :suspect:
Re:
Uvidíme...
Erich von D.- Bojovník
Bych potreboval poradit - co to znamena LAMA??? O.o
Antidote- Bojovník
- Poèet pøíspìvkù : 100
to je takove zviřatko co nicnevi a pořad přežvykuje :idea:
nicolinka- Galaktický navigátor
- Poèet pøíspìvkù : 134
Re:
Nó!To ti tedy pěkně děkuju.
Erich von D.- Bojovník
prosím ale já nemyslela tvého hyenovce ... ani tebe ... jen sem blbě odpověděla na blbou otázku
Erich von D.- Bojovník
Dotaz
Zvedat laboratoř stačí jen na mateřské planetě,že?
Na ostatní se výzkum přenáší...
Na ostatní se výzkum přenáší...
Erich von D.- Bojovník
jo výzkumy se přenáší na ostatní planety , ale laboratoř musíš zvedat taky - pokud tam chceš stavět lodě nebo věci na které je třeba větší laborka
Strana 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Strana 1 z 4
Povolení tohoto fóra: