Spojenci................
4 posters
Strana 1 z 1
Spojenci................
.................
Erich von D.- Bojovník
- Poèet pøíspìvkù : 284
Re:
V tuto chvíli ORI
Erich von D.- Bojovník
Re: Spojenci................
dnes mě požádal o spojenectví davie jones se svou aliancí karibiti ale vzhedem k tomu že davie jones je z nich zatím nejsilnější hráč tak myslím že nm nemají co nabídnout ....
ha1- Mezigalaktický admirál
- Poèet pøíspìvkù : 374
Location : jsem všudypřítomný inter-galaktický wopičák a vládce soustavy wopic
Re:
souhlas,muselo by to být pro nás přínosné,což zřejmě,v tuto chvíli není.
Erich von D.- Bojovník
no dva z celkového počtu členů jeho aliance jsou naprostí nováčkové na tomto vesmíru takže vojenská podpora z jejich strany nepřipadá v úvahu
Aliance StarTrek
startrek nás má jako spojence zveřejněné na svých stránkách ale já o tom vůbec nic nevím a dneska se to bude řešit ... když na to příjde tak přistoupím na spojenectví (vzhledem k tomu že jsou v top na 15tém místě nám budou určitě víc platní než ORI) a koukám že StarTrek má spojenectví s ORI takže na nás startrek nebude moct utočit kdyby je proti nám ori vyprovokovali ... není tak ?
Juppppiiii blize se valka s ORI :D
Antidote- Bojovník
- Poèet pøíspìvkù : 100
Aliance StarTrek
Tákže uzavřel jsem spojenectví s aliancí startrek a objasnil jsem jim naše plány s ORI (attakovat je )
jejich GM (babylon5) řekl že to prodebatuje a prodiskutuje s jejich aliancí a ať mu dám cca týden na rozhodnutí protože nejsou na představu válečné situace vůbec "zvyklí" tudíž bych dal i já vám cca ten týden na zvětšení své letky a obrany pro válku s ori ....
... myslím že se rozhodnou nás v této válce podpořit protože jak mi bylo řečeno , spojenectví s ORI mají od samého vzniku aliance a za tu dobu jim nebyli nijak prospěšní .... dostal jse přístup na jejich interní alianční fórum a budu vás o tom stavu informovat ....
HLAVNĚ PROSÍM VŠECHNY ABY NEÚTOČILI NA ČLENY AIANCE StarTrek!! děkuji
jejich GM (babylon5) řekl že to prodebatuje a prodiskutuje s jejich aliancí a ať mu dám cca týden na rozhodnutí protože nejsou na představu válečné situace vůbec "zvyklí" tudíž bych dal i já vám cca ten týden na zvětšení své letky a obrany pro válku s ori ....
... myslím že se rozhodnou nás v této válce podpořit protože jak mi bylo řečeno , spojenectví s ORI mají od samého vzniku aliance a za tu dobu jim nebyli nijak prospěšní .... dostal jse přístup na jejich interní alianční fórum a budu vás o tom stavu informovat ....
HLAVNĚ PROSÍM VŠECHNY ABY NEÚTOČILI NA ČLENY AIANCE StarTrek!! děkuji
Aliance DS 9
nabízí se nám spojenectví s aliancí DS 9 je to sesterská aliance StarTreku ....
.... disponují velkýma letkama a také hvězdama smrti
navíc stejně jako Startrek vypovídají spojeneckou smlouvu alianci ORI , a když to vezmu z druhé strany , když ori zaťukalo na jejich dveře s prozbou o pomoc , neváhali na mě poslat všechno co mají ... když budou našimi spojenci nebudou váhat s pomocí když budeme potřebovat.
co si o tom myslíte ? já i Nicolinka jsme pro spojenectví ale zároveň bych chtěl dodat že víc spojenců už mít nechci - snížil by se nám tak počet cílů .... mimoto v brzké době ori skončí a měli bychom si najít další alianci kterou rozsekáme :-D ... hm ?
.... disponují velkýma letkama a také hvězdama smrti
navíc stejně jako Startrek vypovídají spojeneckou smlouvu alianci ORI , a když to vezmu z druhé strany , když ori zaťukalo na jejich dveře s prozbou o pomoc , neváhali na mě poslat všechno co mají ... když budou našimi spojenci nebudou váhat s pomocí když budeme potřebovat.
co si o tom myslíte ? já i Nicolinka jsme pro spojenectví ale zároveň bych chtěl dodat že víc spojenců už mít nechci - snížil by se nám tak počet cílů .... mimoto v brzké době ori skončí a měli bychom si najít další alianci kterou rozsekáme :-D ... hm ?
ja jsem taky pro spojenectvi, a jak rikate, staci par dobrych spojencu nemusime mit za spojence vsechny alianci, ktere nam pak k nicemu nebudou...
Anonymní- Anonymní
Re:
ok,budiž.
Erich von D.- Bojovník
jo přesně tak a přemýšíte už koho sejmem příště ? myslím jakou alianci zničíme ?
zaměřil bych se na upira,protože už tady dost provokuje,vnikl mi do systému:-(
lintenon- Bojovník
- Poèet pøíspìvkù : 91
hele lintenone nic proti ale upír je top 1 ... když se nasere tak náz rozseká všechny ...
no,ale kdyby jsem sehnali ještě pár ali tak bysme ho mohli sice s potížema ,ale mohli bysme ho dát
lintenon- Bojovník
- Poèet pøíspìvkù : 91
Zatim ne, neblazni
Ha1: pokud delas podstivej FS tak te ani upir nesejme... to by musel komunikovat s kazdym hracem ktery vlastni mesic aby te mohl neustale skenovat falangou aby mohl te nejak odchytit.
Ha1: pokud delas podstivej FS tak te ani upir nesejme... to by musel komunikovat s kazdym hracem ktery vlastni mesic aby te mohl neustale skenovat falangou aby mohl te nejak odchytit.
Antidote- Bojovník
- Poèet pøíspìvkù : 100
hele zdání klame - má víc než 50 000 lodí a to nemuvím o obraně ... buď rád za to že á teď letku mimo 1. galaxii ...
antidote: vím ... FS je nejlepší obrana proti komukoliv ...
antidote: vím ... FS je nejlepší obrana proti komukoliv ...
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: